Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

Ütemtől hangos előtér

Két fal közt folyosó. Nem nagy megfejtés

Kimondottan általánossá vált a koncepció miszerint életterünket alakítjuk. Ezúttal viszont nem a vasárnap délelőtti lakberendező műsorról van szó, hanem a KétFalKözt formáció új digitális nagylemezéről, ami metaforikusan kalauzol minket a bevezetőtől a kilépőig.

 

 

A tizenegy dalból álló lakásavató házigazdái hozzáadtak mindent a dekorhoz, ami manapság favorizálhatóva tehetnek egy albumot. Mosolyfakasztó oltások, komoly felvilágosítások, több aspektus, mint amire számítanánk, illetve fellélegzés a szerkesztő számár a heti demo-dömping után.

 

 

A alapjait Goldmonkey és Drama biztosították a házigazdák és vendégeik, Flat-z, Tikho és a AtestVÉRek számára. A karcokért DJ Nidee hibáztatható.

 

 


A szerkesztő véleménye szerint a produkciót érdemes lenne kisebb kocsmák, vendéglátó egységek táblájára felíratni, hogy elsősorban ne a világhálón kapjon népszerűséget. Bármilyen zenei műfaj berkeiben kíván honos lenni egy előadó, előbb-utóbb élőben kell bizonyítania, utána következhetnek a promóció szintjei. Kicsiny szcénánkban a legtöbb MC megragad a négy fal közt, ezért tanácsolt szabadd terekben gondolkodni.

 

 

A KéFalKözt formáció, első Folyosó című nagylemeze letöltéseink közül szabadon letölthető.

2012-03-24

Támogatók