Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

Straight Outta Compton - Alakulnak a szereplők

Ice Cube egy Twitterre feltöltött képe alapján egész jól alakulnak a szereplők kiválasztásával a 'Straight Outta Compton' filmhez, ami a legendás N.W.A. -ről fog szólni....

A képen Ice Cube, Gary F. Gray rendező, Dr. Dre illetve O'Shea Jackson Jr., Jason Mitchell, és Corey Hawkins látható. Mindemellett egy pontos megjelenési dátumot is közzétettek, mely szerint a film 2015 08. 14. - én kerül a mozikba. Nyilván Amerikában, aztán, hogy hozzánk mikor jut el, vagy játszák - e majd a hazai mozik, az még kiderül.

Egy múlt heti interjúból az is kiderült, hogy Eazy - E-t nem a fia fogja játszani a filmben. Ice szerint (akit fia játszik majd) nem eléggé felkészült a srác egy ilyen erős karakter eljátszására, mint amilyen az apja volt. Lil Eazy persze nagyon bánja a dolgot, szerinte megdöbbentő a hasonlóság Ő és az apja között, mármint külsőre, és ez kellő hitelességet kölcsönözne.

DJ Yella és MC Ren szerepére még nem találták meg a megfelelő színészeket. Ice Cube aztmondta, hogy még mindig keresik rájuk az ideális jelölteket.

Sz. Máté

 

2014-08-04

Támogatók