Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

Napkitörés Szegeden!

Elindult a szegedi hiphop körök jelentős részét összefogó Sunside Records

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Minden kezdet nehéz, gondolhatják páran fintorgó kis kultúránkban. De lássuk be: A Sunside Rec. nem amatőr vagy szárnyait bontogató próbálkozás, hanem a lemezeket több éve pörgető DJ-ket és producereket, de még régi arcokat a ?90-es évek zenéjén felnőtt fiatalokkal felvonultató kiadó.

 

A Sunside Records bemutatkozó, első kiadványa az átmásolt kincseknek tisztelgő, de a kézről-kézre terjedés hibáit levetkező Kazis Motyó 90 percben 38 előadót vonultat fel a maga 32 dalában. A Kazis Motyó letöltéseink közül ingyen letölthető, de ide kattintva a kiadó hivatalos honlapjáról is bérmentve beszerezhető.

 

A gyökerekhez hű előadók névsora: ASK-HazaiMárka, Crazy-X, Halufóbia, StriktBeatz, Mocsi, Do2, Mad, Filo, Smile of Hell, FMaN, DayOne, Coy, Shane, RKSC, AFC, WC, KényszerSzünet, Delegáció, Zombizoknimen.

 

A kiadó irányvonalát, zenei koncepcióit első kézből szemléltető Kazis Motyót közel kilenc megjelenés követi, mint a fővárosi territóriumú kriminálokkal masszív kapcsolatot ápoló, oldalunk számára exkluzív trekket dobó ASK egész estése, Oneil 6723-ja, Do2 Amnéziája, a StriktBeatz egyelőre cím nélkülije, Filo már egy ideje körvonalazódó cucca, a pokol mosolyának új hanganyaga, a Halufóbia kislemez, RKSC LP és szíveinket megdobogtató Suhovunk Remixdown hosszú játékidős albuma.

 

A beat lemezeket nem háttérbe szorító  producer-MC korongok megjelenés után és közben szintén megjelenésre kerülnek a következő anyagok: Istone SSR BeatSeries LP, Shane SSR BeatSeries LP,  Suhov & Mil SSR BeatSeries LP.

 

http://sunsiderecords.hu

emberman@freemail.hu

2011 May 14

Támogatók