Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

KEXX Fesztivál Promo

Elkészült az idei Kexx fesztivál promo videója a streetROYAL és ECKÜ /Hősök/ közreműködésével….

2013. augusztus 1-4 között kerül megrendezésre Hajdúböszörményben a Fürdőkert Ifjúsági Szabadidőközpontban az idei KEXX Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál.

Idén is profi és amatőr kategóriában lesznek gördeszka, BMX és görkorcsolya sportversenyek, ahol a résztvevők összemérhetik tudásukat a HEXE Skateparkban, mely a Városi Sport- és Rendezvényközpontban található.

A fesztivál második napján, hogy hódoljunk a művészeteknek is megrendezésre kerül az  In Flames Graffiti Jam a MÁV állomás területén. Érdemes lesz rá elnézni, ugyanis a legjobb magyar graffitisek jamje lesz majd látható.

Akik ellátogatnak a fesztiválra azoknak az estéjük is garantáltan fergeteges lesz, hiszen három színpadon a legnagyobb magyar előadók  drum ’n’ bass, elekctro, HC, hiphop, minimal és reggea stílusokban fogják felpörgetni a közönséget.

Azért, hogy minél többen kedvet kapjanak és ráhangolódjanak a fesztiválra a KEXX rendezői felkérték a streetROYAL-t, akik már az előző két KEXX-en is a fellépők között voltak, hogy készítsék el az idei promo videót. A KEXX Fesztivál néven futó videón, amit Nyíregyházán forgattak le egy pár nap alatt ECKÜ /Hősök/ is közreműködött. Ez a felállás nem volt új a nap alatt, hiszen nem is olyan régen 2012-ben készült el a streetROYAl-streetBOMB track-ről egy video, melyben Funktasztikus mellett ECKÜ is szintén közreműködött.

„KEXX Fesztivál, ha ki vagy már éhezve minden nap hétvége”

 

 

T.Brigitta

2013-06-19

További bejegyzések

«
1
»

Támogatók