Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

DSP Már megint remix verseny

Beatmakerek ezt lessétek!
A feladat egyszerű: a lehető legjobban újra kell értelmezni az eredeti tracket. Semmilyen keretet sem szeretnének szabni a versenynek, arra bíztatnak mindenkit, hogy eressze szabadjára a fantáziáját, stílustól függetül.

A nyertes a DJ Store jóvoltából egy ICON iCreativ White és egy ICON iControls White USB MIDI- kontrollert nyer, valamint lehetőséget kap arra, hogy készítsen egy saját zenét a következő, Rímnapló címmel megjelenő DSP albumra.

 

"A beküldési határidő 2013.június 5. A beérkezett remixek közül mi (Bom, Dipa és Dj Gerysson) választjuk ki a nekünk legjobban tetsző nyertes feldolgozást. Az eredményhíredés június 10-én lesz. Ezt követően felkerül a nyertesen kívül a legjobb tíz remix is, amik közül a DSP rajongók választhatják ki a közönségdíjas nyertest. Két héten  át lehet majd szavazni, a legtöbb szavazatot elérő szám készítője pedig egy ICON iPad Black USB MINI-kontrollert kap.

Már megint remix verseny - DSP

Játékszabályzat:

A versenyben nem vehetnek részt a Bloose Broavaz kiadó tagjai és olyan producerek, akik korábban már készítettek zenét a DSP számára. Utóbbi alól kivételek a remixek írói, illetve a nem DSP albumon létrejött közreműködések készítői. A remixeket a dspremix@gmail.com e-mail címre várjuk, jó minőségű mp3 fájlban 2013. június 5-ig. Külön szeretnénk kérni, hogy az elkészített remixeket  az eredmény hirdetésig ne publikáljátok a YouTube-on és egyéb népszerű videó/zene megosztó oldalakon.

 

Jó vagdosást!

 

Dipa, Bom, Dj Gerysson"

2013-05-28

További bejegyzések

«
1
»

Támogatók