Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

BeatKOHO Klippremier

Megjelent a BeatKOHO legújabb videoklipje a „Tükör”…

A dunaújvárosi élőzenés hip hop zenei stílust képviselő BeatKOHO zenekar a megalakulások óta teljesen összekovácsolódott csapattá vált. Az elmúlt időben is csakúgy, mint a legelején gőzerővel dolgoztak, hogy rajongóik igazi hibátlan rap zenét hallgathassanak. Kitartásuk, a rap zeni iránti elhivatottságuk és a rengeteg stúdiómunkáknak köszönhetően 2014 tavaszán megjelent az új kislemezük, ami a Hibátlan nevet kapta és, ami egyben a második kiadványuk is.

 2014 márciusában a lemezen hallható Szabad akarat című számukhoz, melyben a Budapest Voicesból ismert Kiss Flóra is közreműködött készítettek egy videoklipet, melyben a szabad akarat, a saját gondolatok és döntések fontosságára hívták fel a figyelmünket.

 Nem is kellett sokat várni és máris jelentkeztek a Beatkohászok következő klipjükkel, ami a Hibátlan lemezükről immár a második. A Tükör című számban Marge és Eckü is közreműködött, míg a kamera/vágás és utómunkákért Brash volt a felelős.

 "Hidd el, hogy messze juthatsz, nem kell több hogy hallgasd magad.Lásd, ki vagy!"

 Azok, aki szeretnék élőben is hallani az acélozott zenekart látogassanak el 2014. szeptember 12-én az A38-ra a Hibátlan lemezbemutató koncertjükre. 

 

T.Brigitta

2014-08-07

Támogatók